Mataró

121 militants avalen David Bote per repetir com a candidat socialista a l’Alcaldia de Mataró

  • Actualitzat:
  • Creat:

David Bote, Alcalde de Mataró, ha recollit 121 avals per poder ser elegit, de nou, candidat a la reelecció al capdavant de la llista PSC a les Eleccions Municipals de 2019

David Bote, Alcalde de Mataró, ha recollit 121 avals per poder ser elegit, de nou, candidat a la reelecció al capdavant de la llista PSC a les Eleccions Municipals de 2019. El proper 18 d’octubre aquesta candidatura es portarà a l’aprovació en una assemblea oberta dels socialistes de Mataró.

A mitjans del setembre passat, la de David Bote a ser l’única proposta que es presentà, dins el període reglamentari. Des d’aleshores, el seu equip ha recollit 121 avals que han estat presentats pel seu equip de primàries i ell ahir dilluns dia 8 al vespre a la seu del PSC del Camí de la Geganta, a Mataró.

Assemblea oberta

David Bote, que és Alcalde de Mataró des de 2015, quan els socialistes van tornar a ser la llista més votada, sotmetrà la seva candidatura a l’aprovació en una assemblea oberta a militants i simpatitzants que se celebrarà el proper dimecres dia 18, a les 19:30h, a la sala del Casal Aliança (C. Bonaire 23, Mataró).

 

David Bote

David Bote és el quart alcalde socialista que ha tingut Mataró des de la represa democràtica, després de Joan Majó (1979-1983), Manuel Mas (1983-2004) i Joan Antoni Baron (2004-2011). Nascut a Barcelona el 1982, ha viscut sempre a Mataró. Doctor en Física cum laude per la Universitat de Barcelona, diplomat en Física Avançada i màster en Lideratge i Comunicació per a la Gestió Política.

Ha estat professor de secundària durant quatre anys al Sagrat Cor Sarrià i abans va treballar al Sincrotró ALBA com a tècnic de Radioprotecció i al Centro de Láseres Pulsados a Salamanca. També ha impartit classes de càlcul i àlgebra a la Llicenciatura de Física de la UB. Militant socialista des de 2002, el 2012 va accedir a la secretaria d’organització del PSC de Mataró i el 2015 va encapçalar la llista del partit a la ciutat, que va ser la més votada. Des d’aleshores és Alcalde de Mataró. Des de l’últim congrés del PSC és secretari de Ciència i R+D+i del partit.

 

 

Fitxers adjunts: