Mataró

Carta d’en David Bote als afiliats i simpatitzants

  • Actualitzat:
  • Creat:

"Us demano que treballem de valent per fer del PSC un instrument útil de transformació de la nostra societat i de millora de la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes"

Benvolgut/da company/a,

Com ja sabràs, durant els passats 4, 5 i 6 de novembre el partit va celebrar el seu 13è Congrés Nacional. Durant el mateix, dos mataronins hem estat elegits com a membres de la Comissió Executiva del Partit, l’Alícia Romero i jo mateix.

El company Miquel Iceta ens ha demanat que l’Alícia sigui la responsable de Formació del PSC i que jo assumeixi la responsabilitat sobre les polítiques de Ciència, Recerca, Desenvolupament i Innovació. Matèries a les que, com ja sabeu, he dedicat part de la meva formació i de la meva vida professional. 

Encetem, per tant un gran repte: el de la recuperació de la confiança dels ciutadans i ciutadanes en el projecte socialista. Com ja és conegut, la crisi econòmica, els darrers resultats electorals i les darreres situacions al si del PSOE en han col·locat en una situació especialment difícil.

Per sort, a la nostra ciutat podem dir amb orgull que l’any passat vàrem recuperar l’alcaldia, cosa que ens permet implementar les nostres polítiques i transformar els nostres barris. 

Sóc molt conscient que res del que nosaltres fem servirà de res sense el vostre suport i la vostra tasca d’amplificació de la nostra tasca diària. Us demano, per tant, que ens ajudeu a que les nostres noves responsabilitats siguin també les vostres i que treballem de valent per fer del PSC a nivell nacional i, molt especialment, a nivell local un instrument útil de transformació de la nostra societat i de millora de la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes.

 

Tot aprofitant per saludar-te, rep una forta abraçada socialista.

 

David Bote

Alcalde de Mataró

 

Fitxers adjunts: