Mataró

La meva voluntat i vocació de governar és fer política a partir dels meus principis i valors

  • Actualitzat:
  • Creat:

Com Alcalde la família que més m’importa és la ciutadania de Mataró i és a vosaltres a qui defensaré.

Durant la campanya electoral vaig expressar la meva voluntat i vocació de governar i de fer política a partir dels meus principis i valors.

M’hi vaig comprometre signant un codi ètic i de comportament, que mantinc, dia a dia.

El meu compromís amb l’honestedat, el rigor, el compliment de la llei i el servei públic és ferm i inamovible.

Per principis morals i polítics estic en contra de la prostitució, penso que és un negoci que va contra la llibertat i la dignitat de les dones.

Estic en contra de la instal·lació a Mataró de macropostíbuls, estic convençut que és un negoci que no convé, de cap manera, a Mataró.

Treballaré fins on em permeti la llei, per impedir que aquests establiments s’instal·lin a la meva ciutat, ho faré com a ciutadà i com Alcalde, d'acord amb els meus principis i també seguint el que crec és l’opinió majoritària dels ciutadans i ciutadanes de Mataró.

El meu oncle, té interessos en aquest negoci, no conec l’abast de la seva implicació. Són els seus interessos particulars, a mi no m’afecten, els deploro i no els comparteixo.

Declaro que aquesta situació no afectarà, de cap de les maneres, en la meva voluntat de treballar, sempre d’acord amb la llei, per impedir la instal·lació de macropostíbuls a Mataró.

Ho dic ben alt i ben clar: ni tiets, ni amics, ni familiars, no em deixo comprar, no em deixo influir.

Com Alcalde la família que més m’importa és la ciutadania de Mataró i és a vosaltres a qui defensaré.

Que ningú dubti que faré tot el que estigui a les meves mans per defensar els interessos municipals i dels i les ciutadanes de Mataró. Hi ha negocis i negociants que no  són benvinguts a la nostra ciutat.

 

Adjunta podeu trobar la declaració d'interessos que vaig fer al Secretari de l'Ajuntament.

 

David Bote

Alcalde de Mataró

Fitxers adjunts: