Mataró

Laura Seijo acompanyarà David Bote com a «número 2» dels socialistes de Mataró

  • Actualitzat:
  • Creat:

L’assemblea del PSC de Mataró ha aprovat aquesta tarda que la independent Laura Seijo figuri com a «número 2» a la candidatura que encapçalarà David Bote per a la seva reelecció com a Alcalde de Mataró

Laura Seijo acompanyarà David Bote com a «número 2» dels socialistes de Mataró a les Eleccions Municipals de maig

L’assemblea del PSC de Mataró ha aprovat aquesta tarda que la independent Laura Seijo figuri com a «número 2» a la candidatura que encapçalarà David Bote per a la seva reelecció com a Alcalde de Mataró. L’assemblea també ha debatut les línies generals del programa que hi presentarà.

Laura Seijo, de 48 anys, és diplomada en treball social per l’Escola Universitària de Treball Social de Barcelona i té el postgrau de Teràpia Familiar Sistèmica. Professionalment, és treballadora social d’Atenció Primària a l’ABS Mataró Centre, del Consorci Sanitari del Maresme (CSdM). Des del 2014 és responsable de l’Àrea Social de la UD Cirera.

Activista social i experta en infància i col·lectius vulnerables

Seijo és membre del grup de treball del “Protocol d’atenció i derivació a la dona víctima de violència” de l’Ajuntament de Mataró, i de la Taula d’Infància en Xarxa de l’Ajuntament de Mataró com a representant de l’àrea social en salut, des d’on ha treballat sobre maltractament infantil, sobre igualtat d’oportunitats i en el Pla Local d’Infància i Adolescència de Mataró. També és membre de la Taula de Mutilació Genital Femenina de l’Ajuntament de Mataró, del grup de treball per l’elaboració del Projecte d’Atenció Comunitària en Atenció Primària i de l’equip de treball per l’elaboració Pla Estratègic del CSdM, entre d’altres.

Com a dirigent associativa, ha impulsat i organitzat el Torneig dels esports de la ciutat de Mataró en favor de l’AECC, campanyes de donació de sang en col·laboració amb el  Banc de Sang de Catalunya, de recollida d’aliments en benefici del Menjador Sant Joaquim de  Mataró, de recollida de joguines en benefici del CRAE Pere IV i Creu Roja de Mataró i de recollida de roba i material esportiu per països subdesenvolupats. També és la responsable de la creació d’un equip de futbol inclusiu a la UD Cirera adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual i d’un equip de futbol format per persones amb Trastorn Mental Sever, entre d’altres projectes.

David Bote: «El nostre projecte s’obre i creix»

L’Alcalde de Mataró, David Bote, ha agraït a Laura Seijo «que ens vulgui acompanyar per traslladar a l’ajuntament aquesta vitalitat i sensibilitat que ha demostrat tant en el seu compromís social com en el desenvolupament del seu perfil professional». El candidat socialista a la reelecció creu que Seijo representa «l’obertura i l’eixamplament del projecte que els socialistes tenim per Mataró, incorporant independents, persones que han demostrat la seva solvència anant allà on hi ha els problemes i resolent-los i que ara volen fer aquest pas com una etapa més del seu compromís».

Bote ha aprofitat per agrair «l’esforç, la dedicació i els èxits» de la que ocupà el mateix lloc a la candidatura de l’any 2015, l’advocada i primera tinenta d’alcalde Núria Moreno, a la qual ha demanat que continuï al seu equip, «un equip que suma, que creix i que ha de fer el mateix amb ciutat: units som més forts».

Durant el proper mes de març, els socialistes de Mataró aprovaran definitivament el programa electoral i la totalitat de la candidatura.

Mataró, 27 de febrer de 2019

Fitxers adjunts: