Mataró

Núria Moreno "A Mataró li convé l'ampliació del Mataró Parc i al setembre començarem a aprovar els primers acords per desenvolupar-la"

  • Actualitzat:
  • Creat:

Núria Moreno "A Mataró li convé l'ampliació del Mataró Parc i al setembre començarem a aprovar els primers acords per desenvolupar-la"

La portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Mataró, Núria Moreno, ha presentat aquest matí una proposta d'acord per ser tractada al proper ple municipal de dijous dia 5, en la qual fixa les condicions a les quals s'hauria de sotmetre una futura ampliació del Centre Comercial Mataró Parc. Una ampliació "que convé a Mataró tant per afavorir l'economia com l'ocupació a la ciutat", ha dit avui a la seu dels socialistes mataronins.

Moreno, que també és regidora d'Urbanisme, confia tant en "arribar a amplis consensos amb l'oposició" com en que "el proper mes de setembre puguem veure els primers acords que desenvolupin l'ampliació, un procés que és llarg i complex, però que tenim molt clar cap on ha d'anar".

La regidora socialista ha destacat que la proposta "recull la defensa del model comercial mataroní, on hi conviuen els eixos del centre i els barris, els del Port i el Front Marítim, el de l'Illa de Fàbregas i de Caralt i el del Mataró Parc", de manera que es prevegin accions "per millorar l'oferta comercial del nostre teixit urbà". La proposta serà tractada aquest migdia en Junta de Portaveus i oferta a la resta de grups perquè la subscriguin, segons ha manifestat Moreno.

Fitxers adjunts: