Mataró

David Bote: «El meu compromís és que Mataró estarà més neta»

  • Actualitzat:
  • Creat:

El candidat socialista a la reelecció creu que «tenir la ciutat més neta és responsabilitat de tothom. Nosaltres complirem»

L’Alcalde de Mataró ha declarat aquest matí davant la seu del servei municipal de Manteniment que «després de l’acord amb l’actual concessionari per rescindir el contracte de neteja a Mataró hem de treballar per un nou sistema de neteja que acompleixi amb el meu compromís: Mataró estarà més neta».

Ho ha fet aprofitant la presentació davant els mitjans de comunicació del programa del PSC de Mataró sobre neteja i espais públics. «Ampliarem la neteja als barris, al centre, als polígons industrials i a les urbanitzacions», ha concretat. «També tindrem més servei de neteja viària en freqüències i personal», afegia.

«Per això vull que es faci el servei de recollida de voluminosos i trastos vells a domicili», ha continuat Bote, «i que la brossa comercial es reculli porta a porta als comerços, amb uns horaris de recollida que no distorsionin la circulació.»

L’Alcalde també ha anunciat que anirà en contra de les pintades a l’espai públic i que instal·larà més papereres.

«Tenir la ciutat més neta és un tasca col·lectiva, tots i totes; hi hem de participar, necessitem més respecte i més civisme; tenir la ciutat més neta és responsabilitat de tothom. Nosaltres complirem», ha acabat David Bote, abans de recomanar a tothom «que es descarregui l’APP “Mataró neta” al seu mòbil; és molt funcional i efectiva».